Український гаджет для усвідомлених снів Luciding вийшов на Kickstarter

Середа, 17 травня 2017, 14:11

Відомий стартап Luciding запустив краудфандінговую кампанію на Kickstarter для свого гаджета LucidCatcher.

Про це повідомляє Ain.ua.

LucidCatcher - це пристрій для отримання досвіду усвідомлених снів, у вигляді головної пов'язки, яку користувач надягає, лягаючи спати. Усвідомлені сни - це можливість для сплячої людини зрозуміти, що вона уві сні, приймати усвідомлені рішення.

Реклама:

Пристрій працює подібно апарату для електроенцефалограми, досліджуючи активність мозку і визначаючи, коли у користувача починається фаза швидкого сну. Тоді гаджет включається і посилає мозку електричний сигнал, який допомагає користувачеві зрозуміти, що він спить.

Згідно з планом розвитку продукту, вже в серпні-вересні компанія планує почати масове його виробництво, а в 2018 році - поставки користувальницької версії продукту (в цьому році команда випустила версію для розробників).

Мета кампанії - зібрати 75 тис доларів, на даний момент на рахунку у Luciding вже більше 13 тис доларів, кампанія триватиме ще 33 дня.

Нагадаємо, що ще кілька українських стартапів вийшли на Kickstarter - сонячні жалюзі SolarGaps і гарнітуру Hushme, яка робить розмови по телефону нечутними для оточуючих.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!