Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Гройсман обіцяє карати тих, хто не підвищить "мінімалку" до 3200

П'ятниця, 13 січня 2017, 15:08

Роботодавці, що не забезпечать виплату працівникам заробітних плат на рівні мінімум 3200 гривень, будуть покарані.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час візиту до державної установи "Урядовий контактний центр", передає прес-служба Кабінету міністрів.

"Для нас дуже важливо, щоб та ініціатива, яку я вніс, про 3200 грн мінімальної заробітної плати для працівників, щоб вона була виконана. Оскільки це вже закон, який передбачає, що кожна працююча людина має отримати нарахування зарплати не менше 3200", - заявив Гройсман.

"Що стосується бюджетної сфери, усі необхідні видатки - передбачено, і більше мільйона працівників бюджетної сфери будуть отримувати не менше 3200 нарахованої зарплати", - сказав він.

Реклама:

Прем’єр наголосив, що роботодавці, що не забезпечать виплату працівникам заробітних плат на рівні не менше 3200 грн, будуть покарані.

"Чесному бізнесу - відкритому, публічному, немає чого тут боятися. Звісно, тих, хто хоче піти в тінь, хто не хоче платити людям заробітну плату, віддати їм належне хоча б на мінімальному рівні 3200 грн нарахування, будемо тих карати", - повідомив Гройсман.

"Але чесний, білий бізнес, який платить  людям заробітну плату, з цієї заробітної плати платить податки, йому немає чому боятися", - заявив Гройсман.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: