"Укртранснафта" через суд хоче зняти обмеження зі своєї діяльності

Четвер, 22 вересня 2016, 15:15

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження за позовом ПАТ "Укртранснафта" до Уряду щодо скасування розпорядження Кабміну, яким була заблокована робота "Укртранснафти".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник гендиректора "Укртранснафти" Андрій Пасишник.

За словами Пасішника, третьою особою в позові зазначено Міністерство економічного розвитку і торгівлі.

 

"У зв'язку з відсутністю реагування на блокування діяльності ПАТ "Укртранснафта" чинним розпорядженням КМУ 1483-р від 2009 року з боку відповідальних чиновників, і саботажем виконання доручення Кабміну від 8 серпня 2016 року, яким було доручено внести в 10-денний термін проект акта КМУ про скасування обмежень для "Укртранснафта", ми змушені були звернутися до окружного адмінсуду Києва з позовом про скасування цього розпорядження в судовому порядку", - написав Пасішник.

Реклама:

За його словами, 21 вересня суд відкрив провадження за позовом і призначив розгляд на 2 листопада 2016 року.

Як відомо, раніше Пасішник повідомив, що міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство фінансів блокують господарську діяльність "Укртранснафти" з технологічною нафтою.

Раніше повідомлялося, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості подало до Кабінету міністрів проект розпорядження про скасування обов'язкового узгодження з урядом всіх комерційних дій ПАТ "Укртранснафта".

"Укртранснафта", 100% акцій якої знаходяться в управлінні НАК "Нафтогаз України", є оператором нафтотранспортної системи України..

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!