Екс-чиновнику з Держсільгоспінспекції дали 10 років ув'язнення

П'ятниця, 19 лютого 2016, 19:14

Колишній заступник голови Державної інспекції сільського господарства України Ігор Немировський, який в серпні 2014 року вимагав та отримав хабар в розмірі 357 тисяч гривень, отримав 10 років ув'язнення.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Як повідомляється, в серпні 2014 року Немирівський був викритий при одержанні неправомірної вигоди в сумі 357 тис гривень (що за курсом НБУ на той час становило близько 30 тис доларів), за видачу дозволу на зняття родючого шару грунту для проведення робіт з видобутку корисних копалин на території Кіровоградської області.

В інстанції відзначають, що незважаючи на спроби втечі злочинця, знищення частини грошових коштів, вплив на свідків для надання неправдивих свідчень і вчинення інших дій для уникнення від кримінальної відповідальності, під час судового розгляду колегією суддів прийнято законне і обґрунтоване рішення.

Реклама:

Цим вироком посадовцю призначено покарання у вигляді реального позбавлення волі строком на 10 років з конфіскацією половини майна, в т.ч. грошових коштів в сумі понад 40 тисяч доларів в дохід держави, з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади на 3 роки та позбавленням 5 рангу посади державного службовця.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: