"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У січні українці сплатили 1,2 мільярда гривень єдиного податку

П'ятниця, 19 лютого 2016, 19:03

Протягом січня 2016 року платники податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету майже 1,2 млрд гривень єдиного податку.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

"У розрізі категорій платників, фізичні особи - підприємці у січні 2016 року спрямували до бюджету 790,7 млн гривень. Це на 217,2 млн гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, юридичні особи, які застосовують спрощену систему оподаткування, у січні сплатили до бюджету 366,3 млн гривень єдиного податку.

Реклама:

"Серед них платниками третьої групи у січні 2016 року сплачено 186,8 млн гривень. Порівняно з січнем минулого року такі надходження від зазначеної групи платників збільшились на 44,3 млн гривень", - повідомляє прес-служба.

"Щодо четвертої групи платників податків - юридичних осіб, то ними у звітному періоді сплачено до державного бюджету 179,5 млн гривень єдиного податку", - заявили у фіскальній службі.

Як повідомлялося, у 2015 році платники податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету понад 10,9 млрд гривень єдиного податку.

Економічна правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!