Фонд гарантування продає нерухомість банку "Надра"

П'ятниця, 19 лютого 2016, 15:50

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про продаж нерухомості неплатоспроможного "Банку Надра" у Києві.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як наголошується, це передбачено у протоколі №12/16 засідання Комітету з питань організації продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 12 лютого 2016 року.

"У столиці реалізовуватимуться нежитлові приміщення: на вул. Булаховського, 5д загальною площею 109,8 м2 за початковою вартістю (з ПДВ) - 3,58 млн гривень; вул. Маршала Тимошенко, буд. 29, пр.1 загальною площею 203,3 м2 - за 8,04 млн гривень", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

У Фонду повідомили, що продаж цих об’єктів відбуватиметься на відкритих торгах на електронному торговому майданчику організатора торгів ТОВ "УКГ Моніторинг".

"Відкриті торги відбудуться на електронному торговому майданчику організатора торгів Українська універсальна біржа", - йдеться у повідомленні.

У червні 2015 НБУ відкликав банківську ліцензію і ліквідував ПАТ "КБ "Надра". Майже 90% фінустанови належить "Центрогаз Холдинг GMBH", пов'язаного з бізнесменом Дмитром Фірташем.

У лютому цього року "Надра" визнали неплатоспроможною. НБУ ввів у банк тимчасову адміністрацію, призначивши керуючою Ірину Стрюкову. Чотиримісячні "реанімаційні" фінансові заходи не допомогли його оздоровити.

У серпні 2014 року банк був віднесений до категорії проблемних через недостатню капіталізацію.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: