Будівництво Керченського мосту під загрозою зриву

П'ятниця, 13 листопада 2015, 18:30

Компанія "Гіпротрансмост-Крим" звинуватила Службу автомобільних доріг Криму в діях, які можуть призвести до зриву графіка будівництва доріг, в тому числі підходів до Керченської мосту.

Про це йдеться в листі гендиректора компанії "Гіпротрансмост-Крим" Владислава Коновалова до глави окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова, повідомляє видання "Крим Медіа".

У компанії повідомили, що 11 листопада на адресу Керівництва ТОВ "Гіпротрансмост-Крим" прийшов лист від Служби автомобільних доріг Криму, в якому йдеться про зупинку подальшого виконання проектних та вишукувальних робіт за держконтрактами.

"У зв'язку із проведеною роботою щодо коригування федеральної цільової програми" Соціально-економічний розвиток РК та м.Севастополя до 2020 року", внесенням змін до техніко-економічні показники і конструктивні особливості доріг, а також в плани фінансування, повідомляю про зупинку подальшого виконання проектних та вишукувальних робіт за укладеними в рамках держпрограмами", - йдеться в листі від Служби автомобільних доріг Криму.

Реклама:

У відомстві також зажадали від підприємства в строк до 13 листопада надати звіт про виконану роботу. У листі, що надійшов на адресу компанії, уточнюється, що звіти, подані після цього терміну, не будуть братися, і по них не надійде оплата.

При цьому в "Гіпротрансмост-Крим" уточнили, що всі проектні роботи цього року виконувалися за власні кошти підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!