У Києві на хабарі в 60 тисяч доларів затримали гендиректора автоконцерну

Четвер, 24 вересня 2015, 20:52

У четвер, 24 вересня, працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в місті Києві "на гарячому" затримали гендиректора під час отримання неправомірної вигоди у сумі 60 тисяч доларів від директора товариства-партнера.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

Як наголошується, гроші хабарник отримав за не накладання штрафних санкцій по виявленим порушенням за дилерськими угодами, виплату відшкодування за виконані роботи з гарантійного обслуговування автомобілів та пролонгацію договору сервісного партнерства.

"Раніше за даним фактом прокуратурою Шевченківського району міста Києва відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У МВС повідомили, що правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

"Наразі вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу та повідомлення йому про підозру", - зазначили у прес-службі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!