Влада найняли агентів для PR-супроводу в США за 110 тисяч доларів

Четвер, 9 липня 2015, 15:06

Кабінет міністрів і Міністерство фінансів України найняли APCO Worldwide Inc для PR-супроводу в США за 35 тисяч доларів і 75 тисяч відповідно.

Про це повідомляється в системі розкриття інформації про іноземних агентів Міністерства юстиції США (Foreign Agents Registration Act), передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідні документи зареєстровані Мін'юстом США 22 червня під єдиним номером 6291.

У них зазначено, що APCO буде надавати послуги зі зв'язків зі ЗМІ та стратегічних комунікацій в інтересах Мінфіну України з березня по грудень 2015 року.

Реклама:

"Діяльність реєстранта (APCO) включатиме комунікації з американськими ЗМІ, компаніями та організаціями від імені іноземної держави (Україна) у зв'язку з візитом міністра фінансів України в США для сприяння реструктуризації боргів України", - зазначено в одній з форм.

Як зазначено в іншій формі, в рамках контракту з Кабміном України APCO також надаватиме послуги PR-супроводу в ході візиту прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка до США.

Згідно інформації, розміщеної в системі розкриття інформації, послугами агентів у США користується також бізнесмен Дмитро Фірташ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!