В Одеському аеропорту показали проект нового терміналу

П'ятниця, 3 квітня 2015, 13:49

Міжнародний аеропорт Одеса оприлюднив проект інтер'єру приміщень нового термінального комплексу.

Про це йдеться в повідомленні коміпаніі.

Згідно з повідомленням, генеральним проектувальником аерокомплексу є іспанська компанія "INECO".

"В основу дизайну нового терміналу покладено принцип так званої outside architecture - гармонійної організації зовнішнього і внутрішнього простору будівлі з навколишнім ландшафтом, їх єдність. Завдяки сучасному дизайну зі скла і повітряних алюмінієвих конструкцій, термінал немов наповнений світлом", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
 

Архітектура терміналу одеського аеропорту робить відсилання до морської тематики, адже море - це те, що бачать пасажири в ілюмінаторі вже через хвилину після зльоту. Інтер'єр внутрішніх приміщень відповідає "морський" концепції терміналу.

Так, ефектними декоративними елементами інтер'єру є підвісні хвилеподібні світильники. А для обробки терміналу будуть використані матеріали від провідних виробників США, Бельгії та Італії в блакитно-блакитній колірній гамі.

 

"У дизайні інтер'єру враховані не тільки естетичне наповнення, а й всі вимоги технологічних процесів обслуговування пасажирів, а також українських та європейських норм авіабезпеки. Особливу увагу приділено внутрішньої навігації, яка допоможе пасажирам з легкістю орієнтуватися в новому терміналі "- зазначає Віталій Портянко, директор Міжнародного аеропорту Одеса.

 

Нагадаємо, що новий термінал буде чотирьохповерховим. Загальна площа нового терміналу, що перевищує 29 тис. кв. м., дозволить збільшити нинішню площу аеропорту, яка зараз становить 8 тис. кв. м., в 3,5 рази.

Після завершення будівництва нового терміналу аеропорту місто отримає сучасний об'єкт інфраструктури, здатний обслужити 3 млн. пасажирів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: