Екс-менеджер Альфа-Банку очолив департамент управління ризиками НБУ

Середа, 12 листопада 2014, 18:31

Директором департаменту управління ризиками Національного банку призначений Ігор Будник.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

"Одним із основних напрямів збільшення захищеності національних фінансових ринків від шокових потрясінь є підвищення ефективності управління банківськими ризиками", - наголосила голова Національного банку Валерія Гонтарева.

За її словами, Національний банк має намір розвивати та посилювати свою систему управління фінансовими та операційними ризиками.

Реклама:

"Саме тому цей перспективний напрям очолив висококваліфікований керівник, професіонал, який прекрасно орієнтується на фінансовому ринку", - сказала голова НБУ.

У банківській системі Будник працює з 2002 року, з 2006 до 2011 року - на керівних посадах: начальник сектору з контролю за ринковими ризиками та ризиками фінансових установ, начальник відділу з аналітичних досліджень та контролю за ринковими ризиками ПАТ "Райффайзен Банк Україна", начальник управління контролю за корпоративними ризиками ПАТ "Альфа-банк".

У 2013 - 2014 роках після закінчення навчання в бізнес-школі Колумбійського університету працював консультантом "МакКінзі і Компанія - Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!