Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Росія не пустила до себе чергову партію українського м'яса

Вівторок, 19 серпня 2014, 19:25

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду не пустила до Росії 7 партій м'ясопродуктів, 5 партій м'яса птиці, партії молочних продуктів, 6 партій меду і 4 партії яєць.

Про це йдеться в повідомленні російського відомства.

Як наголошується, при проведенні ветеринарного нагляду на кордоні РФ в пунктах пропуску "Бугаївка" і "Новобіла" за минулий тиждень Россільгоспнагляд запобіг ввезенню в ручній поклажі 7 партій м'ясопродуктів, 5 партій м'яса птиці, партії молочних продуктів, 6 партій меду і 4 партій яєць.

"Вся продукція провозилися з порушенням Єдиних ветеринарно-санітарних вимог: без ветеринарних супровідних документів, що підтверджують їх безпеку", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Також наголошується, що за фактами незаконного ввезення складено акти про порушення ветеринарних вимог при перевезенні вантажів, підконтрольних ветнагляду. Затримана продукція повернута назад на територію України.

"Варто зазначити, що інспекторами Управління Россільгоспнагляду при проведенні державного ветеринарного нагляду в пропускних пунктах за минулий місяць на територію України повернуто незаконно ввезених 40 партій м'ясної продукції, 10 партій яєць і 12 партій меду", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!