АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 3 вересня 2013, 08:00

Вівторок, 3 вересня

10:00 - урочисте відкриття третьої сесії Верховної ради 7-го скликання.

10:00 - круглий стіл "Стан, перспективи ринку нерухомості, а також нові інструменти його активізації".

Беруть участь: начальник відділу по роботі із забудовниками та агентствами нерухомості UniCredit Bank (Укрсоцбанк ) Анна Діордійчук, замдиректора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Олександр Нестеренко, директор з продажу заміської нерухомості Dragon - Ukrainian Properties&Development Віталіна Медяний, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово -комунального господарства, Асоціації фахівців з нерухомості , Державної іпотечної установи, Фонду молодіжного будівництва та ін.

Реклама:

12:00 - прес -конференція міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка "Зерновий ринок: стабілізація цінової ситуації та активізація експортних відвантажень. Заходи уряду в галузі тваринництва. Збільшення виробництва молока і м'яса" .

12:00 - прес -конференція "Безготівкові розрахунки: Чи виведуть економіку з тіні і здешевлять кредити? Способи обійти ці обмеження в 150 тисяч гривень?".

Беруть участь: виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера в Україні Олег Устенко, депутат Верховної ради ("Батьківщина") , голова підкомітету з питань оподаткування непрямими податками парламентського комітету з питань податків і митної політики Сергій Терьохін, директор Українського аналітичного центру Олександр Охріменко, старший науковий співробітник Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Віталій Кравчук.

14:00 - представник Міністерства промислової політики відповість на запитання громадян на прямій урядовій телефонній лінії в клубі Кабінету міністрів.

14:00 - засідання комітету Верховної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!