Клименко хоче створити новий формат акцизної політики в Україні

Понеділок, 24 червня 2013, 09:37

Міндоходів має намір створити новий формат акцизної політики в Україні в тісному діалозі з представниками алкогольної та тютюнової галузі та нафтотрейдерами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Як повідомляється, про створення спеціальної робочої групи, яка займатиметься цим питанням, міністр Олександр Клименко домовився з бізнес-спільнотою під час першого засідання Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності (Інвестиційний рада).

Згідно з повідомленням, за пропозицією представників бізнесу в роботі Інвестиційної ради також будуть включені питання оцінки ефективності податкових пільг, протидії незаконному обігу тютюнових виробів, захисту інтелектуальної власності та інші теми, що хвилюють бізнес який працює в Україні.

Реклама:

Клименко запевнив, що всі рекомендації Інвестиційної ради будуть обов'язковими для виконання міністерством.

"Інвестиційний Рада має всі шанси стати ефективним механізмом двостороннього співробітництва. З одного боку, рекомендації ради будуть обов'язковими до виконання для міністерства. З іншого боку, ви зможете отримати чітке уявлення про пріоритети і плани роботи Міністерства та надати свої пропозиції. І від вас залежить - залишиться ця можливість тільки шансом, або буде справді реалізована", - заявив Клименко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!