АНОНСИ

Вівторок, 11 червня 2013, 08:00

Вівторок, 11 червня

10:00 - засідання Національної комісії здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

10:00 - міжнародний форум "Реальний бізнес проти контрафакції та піратства". До участі запрошені: провідні міжнародні та українські експерти з питань захисту від контрафактної продукції та піратського контенту, представники відомих брендів товарів широкого вжитку, фармацевтики, косметики та побутової хімії, будівельних матеріалів, запчастин, побутової техніки та електроніки та та ін.

11:00 - прес-конференція "Електронна торгівля активами збанкрутілого бізнесу - мільярдні торги пішли в інтернет. Хто контролює ринок і по чому скуповують банкрутів?". Беруть участь: керівник центрального регіону та київської філії Товарної біржі "Електронні торги України" Ірина Сербина, директор Центру комерційного права Валентина Данішевська, представники Міністерства юстиції, юридичної компанії, комерційного банку, арбітражні керуючі.

Реклама:

14:00 - керівництво Міністерства фінансів відповість на запитання громадян на прямій урядовій телефонній лінії в клубі Кабміну.

14:30 - президент Віктор Янукович візьме участь у засіданні Комітету з економічних реформ.

14:30 - прес-клуб "Державні гарантії для розвитку кредитування: як працюватиме цей механізм?". До участі запрошені: голова Національного банку України Ігор Соркін, директор Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Міністерства фінансів Галина Пахачук, голова правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!