Телеканал Єфремова отримає мільйон від облради

Четвер, 4 квітня 2013, 13:30

Виконавчий апарат Луганської облради уклав угоду з ТОВ "Телерадіокомпанія "Регіональна телевізійна система" на розміщення програм з висвітлення діяльності облради.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держаних закупівель".

Вартість угоди становила 940 тис гривень.

До кінця року за кошти місцевого бюджету у теле- і радіоефіри мають вийти інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми загальною тривалістю 57,5 год. По телебаченню транслюватимуть 220 програми по 15 хв кожна, по радіо - п’ять півгодинних.

Реклама:

"Регіональну телевізійну систему" заснував у 2005 році Родіон Мірошник – чинний депутат Луганської облради (фракція Партії регіонів), який раніше також обіймав посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації з питань гуманітарної політики.

Нині телекомпанію перереєстровано на фірму "Індекспром" з групи голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Її засновниками є Ірина Лещенко та Наталія Єфремова.

Єдиним конкурентом на цьому тендері було ПАТ "Луганська обласна телерадіокомпанія".

Згідно з даними SMIDA, власником цієї компанії на 49% є Луганська облрада, а на 51% – ТОВ "Україна енергетична" Родіона Мірошника, який також є директором Луганської обласної державної телерадіокомпанії.

Різниця між пропозиціями становила 75 гривень, або 0,008%.

Облрада замовляє рекламні послуги у "Регіональної телевізійної системи" вже другий рік поспіль.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: