Київ отримав мільйони на Поштову площу і метро на Теремки

Середа, 17 квітня 2013, 10:10

КМДА підготувала пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку столиці на 2013 рік.

Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, Києву з держбюджету виділено 100 млн гривень на реконструкцію Поштової площі, 96 млн гривень на будівництво метро на житловий масив Теремки і 11 млн гривень на будівництво комплексу водопостачання житлового масиву Осокорки-Північні.

Крім того, за рахунок перерозподілу передбачаються кошти на виконання важливих термінових завдань - в рамках підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі виділено додаткові кошти на реконструкцію парку "Володимирська гірка" (8 млн гривень), облаштування пішохідної зони від Пішохідного мосту до Поштової площі (10 млн гривень), проектування реконструкції Паркової алеї з реконструкцією транспортного вузла на перетині Дніпровського спуску і Дніпровського проїзду (1 млн гривень).

Реклама:

Як зазначається, ще 10 млн гривень буде спрямовано на будівництво школи у 6-му мікрорайоні житлового масиву Осокорки, а 6,5 млн гривень - на реконструкцію доріг в селах Підгірці і Полтава, прилеглих до полігону відходів № 5.

"Сьогодні більшість замовників вже почали роботи, і їх вартість вимагає деяких уточнень в межах виділених асигнувань з міського бюджету. Зокрема, в межах передбачених асигнувань виділено 38,7 млн гривень для погашення заборгованості минулих років, по деяких об'єктах скорегована вартість проектних робіт. Крім того, в березні було прийнято розпорядження про розподіл коштів природоохоронного фонду. Із загального переліку 23 об'єкти - це роботи капітального характеру, які передбачається спрямувати 40,4 млн гривень", - пояснив Крамаренко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!