На соцініціативи Януковича цьогоріч буде виділено 700 мільйонів

Понеділок, 1 квітня 2013, 15:43

Реалізація соціальних ініціатив президента вимагатиме виділення 700 мільйонів гривень із держбюджету у 2013 році.

Про це на брифінгу повідомила заступник глави адміністрації Президента Ірина Акімова, передає "Укрінформ".

"Загальна сума приблизно на 2013 рік буде складати близько 650 - до 700 мільйонів гривень. В залежності від часу введення у дію того чи іншого заходу", - сказала вона.

За словами Акімової, на зменшення розриву між гарантованим прожитковим мінімумом і сумою, яка зараз надається малозабезпеченим сім'ям, буде виділено близько 350 млн гривень; на заходи, пов'язані із виділенням додаткових коштів на догляд за дитиною-інвалідом буде виділено близько 27 млн гривень; а на заходи, пов'язані з опікою дітей-інвалідів - близько 13 млн гривень.

Реклама:

Акімова додала, що на заходи, пов'язані із забезпеченням дітей-інвалідів необхідними засобами реабілітації, необхідно буде близько 30 млн гривень.

"Це посильні кошти для нашого бюджету. Їх можливо закласти при перегляді бюджету і починати введення цих заходів вже у 2013 році", - повідомила заступник глави АП.

Акімова додала, що частина соцініатив, зокрема, організація літніх шкіл, різноманітних конкурсів та олімпіад, буде реалізовано за рахунок місцевих бюджетів, а також коштів соціально-відповідального бізнесу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!