Харківська газета заплатить мільйон за послуги партнеру Кернеса

Понеділок, 1 квітня 2013, 11:17

КП "Газета "Харьковские известия" Харківської міськради уклала низку угод на послуги з прокату і оренди обладнання, а також поліграфічні послуги загальною вартістю 2,77 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держанвих закупівель".

Майже мільйон газета заплатить за оренду офісного устаткування.

ТОВ "Діамант-2006" отримає 0,5 млн гривень за оренду 30 системних блоків, 46 моніторів, шести ноутбуків, п’яти принтерів й одного БФП, а також джерел безперебійного живлення, колонок, навушників, клавіатур, мишей, тощо.

Реклама:

Ще 0,47 млн гривень фірма отримає за оренду телеобладнання: 11 відеокамер, 15 штативів, дев’ять репортерських мікрофонів і дві пушки, 10 відеорекордерів, чотири відеомагнітофони, десять моніторів, сім телевізорів, дві плати нелінійного монтажу, ін.

Оргтехніку газета орендує за власні кошти, решту апаратури - за кошти місцевого бюджету.

Директором і співзасновником "Діамант-2006" є Анатолій Челобітчиков - партнер мера Харкова Геннадія Кернеса по ТОВ "Рівлад, ЛТД".

Окрім того, згідно з даними SMIDA на травень 2012 року, він також був заступником голови правління АТВТ з II "НПК-холдiнг", 76% акцій якого належало Геннадію Кернесу.

Разом з Анатолієм Челобітчиковим до складу засновників "Діамант-2006" входять Віталій Печура та Ольга Солоп - власники ТОВ "Лайтен", у котрого газета винайматиме приміщення за 0,26 млн гривень.

Ще 1,55 млн гривень отримає ТОВ "Фактор-Друк" на друк газети. Основним власником і директором фірми є Сергій Політучний, екс-депутат Харківської міськради (2002-2006 років) та колишній перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (2005-2006 років).

Оплачувати послуги будуть за кошти фондів соціального страхування.

Згідно з даними "ВДЗ", за останні чотири роки газета міськради замовила послуги на загальну суму 15,5 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: