Проект держбюджету можливо розглянуть 6 листопада - Єфремов

Середа, 17 жовтня 2012, 18:29

Проект держбюджету на 2013 рік може бути розглянутий чинним скликанням Верховної ради 6 листопада.

Про це заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час прес-конференції в офіційному прес-центрі партії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сформувати бюджет під парламентські вибори, коли кожен депутат, який планує взяти участь у виборах, намагатиметься отримати якусь суму для свого селища або міста, просто нереально", - зазначив Єфремов.

Згідно з повідомленням, на думку Єфремова, логічно було б, якби бюджет на наступний рік був прийнятий діючим скликанням Верховної ради, але після виборів.

Реклама:

"Як це вийде - не знаю. Покаже час. Але, поки наступне скликання парламенту налагодить роботу, пройде час, а нам треба ввійти в наступний рік з державним бюджетом", - додав політик.

"Як мені бачиться, нам нічого не завадить 6 листопада, уже після виборів, спокійно розглянути цей документ і прийняти його"​​, - підсумував він.

Нагадаємо, 10 жовтня міністр фінансів Юрій Колобов заявив, що проект держбюджету-2013 рік буде подано до парламенту після перегляду макропоказників протягом двох-трьох тижнів.

Раніше уряд затвердив проект держбюджету, що передбачає зростання ВВП в 2013 році на 4,5% в порівнянні з прогнозом збільшення ВВП на 3,9%, закладеним у бюджет 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: