Google шукає лобіста в Україні

Вівторок, 27 березня 2012, 19:26

Компанія Google опублікувала вакансію, пов'язану з представництвом інтересів в Україні та "тісним співробітництвом з політиками, держрегуляторами, академіками та іншими учасниками ринку, щоб донести до них проблеми, наявність яких позначається на інтернет-користувачах і інтернеті в цілому".

У Google шукають "людей, здатних надихати інших і працювати самостійно з ентузіазмом в рішенні задач і визначенні майбутніх напрямів інтернет-регулювання", передає "AIN".

Вакансія Policy Manager, судячи з опису, має на увазі роботу над угодами користувачів та умовами надання послуг спільно з правовласниками та державними структурами.

Бажаний претендент на цю посаду буде працювати спільно з командою інженерів і розробників корпорації, а також з представниками українських держструктур і юридичних, політичних або інших регуляторів.

Реклама:

У сферу відповідальності нового співробітника Google в Києві будуть входити робота над кампаніями інформаційної співпраці та врегулювання правових питань з інтелектуальної власності, політиці приватності і технологій; робота з політичними діячами та держрегуляторами; співпраця промисловими партнерами, профспілками і торговими структурами; лобіювання інтересів відкритої інтернет-спільноти.

Щоб претендувати на посаду, претендент повинен бути з вищою освітою (не нижче ступеня бакалавра); мати досить великий досвід у сфері національної політики, роботи в урядових структурах, з групами користувачів і компаній в області регуляторної політики надання послуг.

Також вкрай бажаним практичний досвід у сфері захисту прав інтелектуальної власності, технологій, безпеки в інтернет і / або свободи слова.

Крім цього, претендент повинен висловлюватися просто і доступно для широкої аудиторії; досконало володіти українською, російською та англійською мовами; працювати в умовах динамічного оточення і великої кількості завдань; вміти працювати з великими командами і кампаніями; володіти умінням постановки комплексних завдань командам з великого числа підлеглих.

Поява подібної вакансії може бути пов'язана з планами подальшої експансії сервісів Google на українському ринку.

Нагадаємо, минулого тижня компанія Google в Україні вже запустила нову безкоштовну програму навчання для інтернет-підприємців та агентств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: