Клюєв доручив виділити кошти на посипання доріг

П'ятниця, 27 січня 2012, 18:56

Перший віце-прем’єр – міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв доручив здійснити додаткове фінансування "Укравтодору" для закупівлі палива та сипучих матеріалів для створення умов для безпечного проїзду дорогами України.

Відповідне доручення він дав під час селекторної наради з керівництвом регіонів, повідомляє прес-служба першого віце-прем'єра.

"Необхідно порахувати, скільки додатково треба коштів і будемо виділяти. У понеділок має бути рішення", - наголосив Клюєв.

Перший віце-прем’єр також доручив вирішити питання із затримкою заробітної плати у облавтодорі Чернігівської області: "Розібратися, і щоб у понеділок питання було вирішено".

Реклама:

Також Клюєв дав доручення Держрезерву разом з НАК "Нафтогаз України" з’ясувати ситуацію щодо збоїв у поставках паливо-мастильних матеріалів на АЗС у деяких регіонах та забезпечити безперебійні поставки.

"Ніяких відряджень нікому, ніяких відпусток і ніяких вихідних. Працюємо цілодобово. Я на зв’язку, і все керівництво Уряду, центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій мають бути також на зв’язку цілодобово", - підкреслив перший віце-прем’єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!