Близька до Януковича фірма отримала підрядів на 67 мільйонів

Вівторок, 24 січня 2012, 09:05

Державні вугледобувні підприємства 11-16 січня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 120,49 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ТОВ "ТД "Востоквуглемаш" , яке контролюється близьким до сім’ї Януковича Андрієм Ольмезовим, отримало понад половину тижневих підрядів вуглепрому – 67,23 млн гривень.

ДП "Шахтарськантрацит" за 66,81 млн гривень придбало паливо, конвеєрну стрічку, бензин у ТОВ "Газ ойл", ТОВ "ТД "Востоквуглемаш".

Реклама:

ДП "Дзержинськвугілля" за 23,74 млн гривень придбало матеріали та обладнання у ТОВ "ТД "Востоквуглемаш", ТОВ "Український бензин", ТОВ "Параллель-М ЛТД", ТОВ "Пайрокул УК", ТОВ фірма "Альбіна".

ДП "Орджонікідзевугілля" за 10,84 млн гривень придбало канцелярській папір, промислові гази, послуги з ремонту, устаткування у ТОВ "Український папір", ТОВ "Діпі ейр газ", ДП "Донецький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", ТОВ "Промснаббит", ТОВ "ВКФ "Укрпідшипник-Схід", ТОВ "Компанія "Центр-Групп Донецьк".

ДП "Артемвугілля" за 8,84 млн гривень придбало насоси та підшипники у ТОВ "Донбаська насосна компанія", ТОВ "Еквівес", ТОВ "Імпекс".

ДП "Донецька вугільна енергетична компанія" за 4,54 млн гривень придбало замки та апарати керування пуском електроприводу у ПАТ "Донецький металопрокатний завод", ТОВ "НВК "Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу".

ПАТ "Шахтоуправління "Донбас" за 4,00 млн гривень придбало послуги з перевезення службового персоналу та охорони у ТОВ НВК "Інтерлайн", підприємець Бабаєв О.М., ТОВ "Мегапром".

ПАТ 2ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля" за 1,70 млн гривень придбало бетонні вироби у ЗАТ "Бетон Нова".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: