Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Фондові індекси продемонстрували змішану динаміку

Четвер, 30 грудня 2010, 19:51

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували змішану динаміку.

Індекс ПФТС впав на 0,12%, до рівня 969,56 пунктів, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", піднявся на 0,03%, опинившись на рівні 2429,74 пунктів, пише Fundmarket.

"Передбачалося якесь пожвавлення ринків на тлі важливої макростатистики із США, однак неоднозначність вийшли показників лише додало непевності гравцям і викликало зниження котирувань", - відзначає фахівець департаменту довірчого управління інвестиційної групи "Сократ" Антон Левинський.

За його словами, публікація статданих з ринку праці в США зафіксувала зниження кількості первинних звернень за допомогою з безробіття, однак при цьому кількість отримують цю допомогу значно зросла.

Чиказький індекс ділової активності продемонстрував зростання, як в іншому і індекс незавершених угод із продажу будинків.

Реклама:

Це зайвий раз продемонструвало, що побоювання щодо високого безробіття, сильніше ніж занепокоєння щодо пожвавлення ринку нерухомості.

Зарубіжні майданчики продемонстрували змішану динаміку.

Сьогоднішні торги на основних європейських ринках проходила при помірному зниженні індексів.

Завтра Франкфуртська біржа буде закрита, Лондонська та Паризька будуть працювати в скороченому режимі, тому інвестори закривають позиції, щоб не піддаватися ризику можливої зміни інформаційного фону під час свят.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!