Бродський сказав, коли піде у відставку

Понеділок, 22 листопада 2010, 17:34

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський готовий піти у відставку, але спочатку хоче завершити дерегуляцію української економіки.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок, коментуючи акції протесту підприємців проти прийняття Податкового кодексу і їх вимоги відправити у відставку його авторів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Бродський зазначив, що Податковий кодекс був прийнятий публічно і відкрито, з дотриманням усіх процедур.

Він нагадав, що перший варіант документа був відкликаний у зв'язку з його недосконалістю.

Реклама:

"Потім був відпрацьований документ, який після проходження другого читання у Верховній раді дещо змінився, і 70% всіх прохань малого бізнесу були враховані. Тому що ви повинні розуміти, що якщо б ми врахували всі прохання, то податків би в Україні не існувало", - зазначив голова Держкомпідприємництва.

Коментуючи сьогоднішню акцію протесту, Бродський підкреслив: "Я згоден піти у відставку, але спочатку дайте мені хоча б дерегуляцію завершити, тому що реформи в України - це все ж не тільки Податковий кодекс, але й дерегуляція".

Як відомо, у понеділок у Києві підприємці протестують проти нового Податкового кодексу, прийнятого Верховною радою минулого тижня.

Вони почали свою акцію на Майдані Незалежності, після чого дійшли до Адміністрації президента з вимогою до Януковича накласти вето на цей Податковий кодекс.

Учасники акції протесту підприємців чекають до 18:00 відповіді від Адміністрації президента з приводу ветування прийнятого Податкового кодексу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!