"Київміськбуд" та "Київгаз" пустять з молотка?

Вівторок, 2 листопада 2010, 15:38

Постійна комісія Київради з питань власності не підтримала виключення з Програми приватизації підприємств "Київміськбуд", "Київгазу", "Київводоканал" та інших.

Про це після засідання комісії заявив екс-бютівець Денис Москаль, повідомляє прес-служба депутата.

За словами Москаля, комісія не підтримала виключення з програми приватизації 19 компаній, пакети акцій та частки яких належать територіальній громаді Києва.

Серед них ВАТ ХК "Київміськбуд", ВАТ "Київхімволокно", ВАТ "АК "Київводоканал", ВАТ "Київгаз", ВАТ "Київпроект", ЗАТ "Хліб Києва".

Реклама:

"Сьогодні ми стали свідками чергової спроби нових незаконних власників захистити "своє" майно. Офіційна причина, чому комісія не змогла прийняти рішення, - мовляв, питання не пройшло бюджетну комісію. Проте коли крали "Київміськбуд" та "Київгаз" - бюджетну комісію ніхто не питав", - сказав екс-бютівець.

Політик нагадав, що на сесії міськради 7 жовтня вже піднімалося питання про виключення з Програми приватизації "Київміськбуд". Тоді депутати підтримали це рішення, але менше, ніж за годину, його скасували, посилаючись на "відсутність погодження у профільній комісії".

Як відомо, Господарський суд Києва визнав територіальну громаду в особі Київради власником 80 % акцій "Київміськбуду", 25,46 % акцій "Київводоканалу" та 28,46 % пакету акцій "Київгазу".

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!