Будівлю Голосіївської райадміністрації продають в інтернеті

Четвер, 11 листопада 2010, 15:59

Будівля Голосіївської районної державної адміністрації виставлена на продаж.

На відповідне оголошення, розміщене на інтернет-сайті "Фото Недвижимость", випадково натрапив секретар депутатської фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко, інформує прес-служба фракції.

"Я побачив фото будівлі Голосіївської РДА в розділі "продаж комерційної нерухомості". Поруч - ціна 7,9 млн. доларів. Неймовірно здивувався. Проте усі сумніви розвіялись, коли я зателефонував за вказаним номером "Володимиру". Той підтвердив, що продає саме "райдержадміністрацію", - заявив Давиденко.

"Більш того, на офіційному сайті Голосіївської РДА - те саме фото її нової будівлі", - розповів секретар фракції "Республіка Київ".

Реклама:

Він згадав, що у 2009 році голова Голосіївського району Садовий хвалився, що з нового року адміністрація переїде у нову будівлю, "збудовану самостійно", тобто за кошти районної громади Києва.

"Хочу нагадати, що 14 жовтня Київська міська рада ухвалила рішення, згідно з яким будинки та приміщення, в яких розташовані районні у Києві ради та адміністрації, передано з власності районів до власності міста. Це означає, що без згоди киян та депутатів Київради ніхто не має права продавати ці будівлі!" - заявив Давиденко.

"Республіка Київ" звертається до першого заступника голови КМДА Попова та прокуратури Києва з відповідною інформацією та вимогою розібратись, хто незаконно намагається продати будівлю Голосіївської райдержадміністрації.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!