Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

КМДА дала два тижні на погашення боргів із зарплат

Четвер, 1 квітня 2010, 19:00

Посадових осіб, які нехтують проблемою заборгованості з заробітної плати на комунальних підприємствах, міська влада притягатиме до відповідальності.

Про це заявила в.о. заступника голови КМДА Алла Шлапак, передає агентство "Укрінформ".

За її словами, головною причиною боргів із заробітної плати в "Київпастрансі" є пізні надходження з держбюджету коштів на покриття витрат з перевезення пільгових категорій пасажирів.

Також, за її словами, комунальним підприємствам завдає труднощів несвоєчасна оплата населення за надані комунпослуги та несвоєчасне надходження з держбюджету компенсації за пільгами субсидій для населення.

Реклама:

"Керівникам підприємств-боржників було запропоновано декілька варіантів вирішення проблеми заборгованості. Це, можуть бути власні надходження підприємств, фінансова допомога профільних установ і в крайньому разі кредитні кошти" - сказала Шлапак.

До дисциплінарної відповідальності вона обіцяє притягувати не сумлінних заступників голів райдержадміністрацій та керівників галузевих управлінь.

"У разі непогашення боргів з зарплат на комунальних підприємствах до 15 квітня 2010 року будуть ініціюватися питання, щодо розгляду професійності керівників комунальних підприємств", - додала Шлапак.

Вона нагадала, що міський голова Леонід Черновецький 23 березня 2010 року дав доручення погасити заборгованість із заробітної плати на комунальних підприємствах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!