Антимонопольники знайшли "бензинових змовників" у Криму

Вівторок, 10 листопада 2009, 13:00

Щодо 6 суб`єктів, які працюють на ринку нафтопродуктів у Севастополі, порушено кримінальну справу.

Як передає агентство "УНІАН", про це повідомив керівник Севастопольського територіального відділення АМКУ Олександр Лієв.

"Ціна на бензин в Криму і в місті Севастополі найвища, на 12% вище, ніж в середньому по Україні, це дійсно, основна проблема, якою ми сьогодні займаємося, і з цього приводу порушено справу щодо 6 суб`єктів, які працюють на ринку Севастополя", - сказав Лієв.

За його словами, "тут чітко простежується змова".

Реклама:

"Тут чітко простежується зловживання монопольним становищем власників великих мереж, і, я думаю, що найближчим часом ми інформуватимемо, зокрема через ЗМІ, там буде наводитися лад", - сказав він і додав: "ринок міста Севастополя і ринок Криму за паливними матеріалами спільний.

Цей ринок рішенням голови АМКУ закріплено за Севастопольським міським відділенням АМКУ, ми курируватимемо також у Криму в цілому".

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин, із свого боку, на нараді зазначив, що керівник міського відділення АМКУ первинно доповів йому про те, "що жодних серйозних підстав для того, щоб у Криму і Севастополі ціна була вища - не існує".

За його словами, "це змова, і цим треба займатися".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!