"МТС-Україна" "підсяде" на дроти

Понеділок, 26 жовтня 2009, 09:24

Слідом за найбільшим мобільним оператором "Київстар" про вихід на ринок фіксованого зв'язку заявила компанія "МТС-Україна".

На відміну від свого конкурента, в МТС мають намір не будувати оптоволоконну мережу, а купувати діючих операторів, пише газета "Комерсант-Україна" з посиланням на президента МТС Михайла Шамоліна.

"Ми зацікавлені в тому, щоб побудувати в Україні ефективний бізнес щодо фіксованого доступу в інтернет", - розповів він.

За його словами, у розвитку цього напряму буде брати участь "Комстар-Україна" - "дочка" російської "Комстар-ОТС", яку нещодавно придбав оператор, "хоча самі компанії, що входять до неї, дуже маленькі".

Реклама:

Яким чином компанія буде виходити на цей ринок, в МТС ще не вирішили. За словами Шамоліна, це відбудеться шляхом купівлі діючих операторів якого будівництва власної оптоволоконної мережі.

Втім, у презентації для аналітиків та інвесторів, яку 19 жовтня в Москві провів гендиректор "МТС-Україна" Андрій Дубовсков, наголошується, що компанія має намір розвивати фіксований зв'язок саме шляхом здійснення M&A-угод.

"Втім, зараз у нас на розгляді немає конкретних компаній, які ми планували би купити", - уточнив Дубовсков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!