Нацбанк уже продав на аукціонах понад мільярдів доларів

П'ятниця, 18 вересня 2009, 16:15

Національний банк України у лютому-вересні 2009 року продав на аукціонах під потреби фізичних осіб - позичальників 1,019 млн. доларів, 3,84 млн. євро і 6,71 млн. швейцарських франків.

Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті НБУ.

"Станом на 17 вересня Нацбанком проведено 51 валютний аукціон з підтримки платежів населення за його кредитними зобов'язаннями в іноземній валюті. На них продано 1018,8 млн. доларів, 3,84 млн. євро, 6,71 млн. швейцарських франків. Загальна частка задоволених замовлень складає 92% від їх заявленого обсягу, тобто всі належним чином оформлені і подані заявки", - вказується в повідомленні.

У повідомленні нагадується, що Нацбанк почав використовувати аукціонну форму інтервенцій на регулярній основі з листопада 2008 року, а перші аукціони під потреби фізосіб були проведені в лютому 2009 року.

Реклама:

Нацбанк також повідомляє, що черговий аукціон під потреби фізосіб-позичальників відбудеться 23 вересня: запланований продаж доларів. Аукціон з продажу євро заплановано на 25 вересня.

Як повідомлялося, з 23 вересня НБУ розширює цілі продажу валюти на аукціонах для підтримки фізичних осіб - позичальників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!