Черновецький готує стоянки для Євро-2012

П'ятниця, 28 серпня 2009, 15:17

Київська влада має намір облаштувати майданчики для відстою автобусів до Євро-2012.

Про це йдеться в розпорядженні Київської міської держадміністрації, повідомляє прес-служба КМДА.

Відповідне рішення прийняте з метою поліпшення транспортного обслуговування пасажирів, звільнення доріг від заторів, створення належних умов для удосконалення роботи пасажирського автомобільного транспорту в столиці, а також з метою планової підготовки до проведення у Києві фіналу Євро-2012.

Відповідно до визначеного документом переліку, майданчики облаштують: праворуч від виходу зі станції метро "Червоний Хутір"; ліворуч від Національного палацу "Україна" (вул. Червоноармійська, 111/113, вул. Гетьмана, 1/32); на бульв. Дружби народів, 28.

Реклама:

Також майданчики для автобусів мають з'явитися між вул. Кіото та Броварським проспектом, поблизу шляхопроводу; біля станції метро "Нивки" (під шляхопроводом, навпроти будинку на просп. Перемоги, 67); біля станції метро "Академмістечко" (поблизу будинку на просп. Академіка Палладіна, 32/34); біля станції метро "Харківська" (під шляхопроводом, на перетині просп. М.Бажана з вул. Ревуцького).

Облаштують стоянки і біля станції метро "Либідська" (між вул. Горького, 180 та вул. Червоноармійською, 139-145); біля станції метро "Героїв Дніпра" (бульварна частина просп. Оболонського в напрямку вул. Північної); за шляхопроводом на перетині Кільцевої дороги з просп. Академіка Глушкова, 12 у напрямку Одеси.

Окремим пунктом розпорядження доручено надати пропозиції щодо додаткових місць для проектування та облаштування майданчиків для відстою автобусів.

КП "Київдорсервіс" доручено забезпечити проектування та облаштування майданчиків для відстою автобусів, а також розробити відповідну схему організації дорожнього руху транспортних засобів.

Після погодження Схеми, у місячний термін силами "Київдорсервісу" буде виготовлено та встановлено на майданчиках інформаційні табло і відповідні технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: