Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

S&P підвищило рейтингову оцінку групи PZU

Понеділок, 20 липня 2009, 18:21

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's 16 липня 2009 року підвищило рейтингову оцінку компаній групи PZU SA. (Польща) з "A-" до "A".

Про це йдеться в прес-релізі страхової групи "PZU Україна", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до прес-релізу, Standard & Poor's підвищило рейтингову оцінку фінансової стійкості компаній групи, а також довгостроковий кредитний рейтинг до рівня "A". Тепер кредитний рейтинг PZU дорівнює рейтингу, який був наданий польській валюті. Прогноз РА S&P для групи PZU - стабільний.

Як зазначає прес-служба, це - найвища рейтингова оцінка за час існування групи. Крім того, в даний час серед всіх польських фінансових установ рейтинг на рівні "А" є найвищою рейтинговою оцінкою з боку S&P.

Реклама:

"Рішення S&P підвищити рейтингову оцінку PZU до рівня "A" для нас дуже важливо. Факт того, що PZU підвищено рейтинг у непрості для фінансових установ часи, є прямим підтвердженням унікальності групи та її впевненої позиції на фінансовому ринку", - говорить голова правління PZU SA Анджей Клесик, слова якого наводяться в прес-релізі.

Група PZU - одна з найбільших фінансових установ у Центральній та Східній Європі. Є лідером польського фінансового ринку і одним з найбільших страховиків у Центральній та Східній Європі.

В Україні польська група представлена страховою групою "PZU Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!