Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Coca-Cola варитиме квас?

Четвер, 26 лютого 2009, 19:05
Найбільший в світі виробник безалкогольних напоїв Coca-Cola придбала в Україні Запорізький завод безалкогольних напоїв, що спеціалізується на виробництві квасу під торговою маркою "Ярило".
 
Про це заявив директор "Кока-Кола Беверіджиз Україна" Дуглас Хілл на форумі "Україна-Європа", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна"
 
"Ми купили вчора компанію" Ярило "(Запорізький завод безалкогольних напоїв). Будемо розвивати нову категорію продуктів", -  сказав він.
 
Компанія Coca-Cola виробляє в Україні безалкогольні напої та мінеральну воду на заводі в Київській області і є одним з найбільших операторів українськогоринку безалкогольних напоїв.
 
Чистий прибуток Coca-Cola в минулому році знизився на 14% - до 5,807 млрд дол, або  2,49 дол на акцію, у порівнянні з  5,981 млрд дол, або 2,57 дол на акцію, у 2007 році. У той же час виручка зросла на 11% і досягла 31,944 млрд дол проти  28,857 млрд дол.
 
Запорізький завод безалкогольних напоїв був заснований в 1946 році. У 1994 році підприємство було приватизовано і перетворено в ЗАТ "БАН". В Україні відомий торговою маркою квасу "Ярило".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!