"Інтерпайп" поставить колеса Марокканським залізницям

Четвер, 4 грудня 2008, 13:32
 

Трубно-колісна компанія "Інтерпайп", виробник сталевих труб і залізничних коліс, виграла тендер на постачання залізничних коліс для Національних залізниць Марокко (ONCF) .

Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, відповідно до умов підписаного контракту, "Інтерпайп" поставить замовнику протягом шести місяців 1,1 тис. залізничних коліс.

"Наша перемога в тендері ще раз довела конкурентноздатність нашої продукції на зарубіжних ринках. Усе замовлення буде оброблятися на новій автоматизованій лінії обробки коліс, що нещодавно була встановлена на "Інтерпайп Нижньодніпровський трубний завод (НТЗ)", - пояснює прес-служба.

При цьому в прес-релізі відзначається, що відвантаження першої партії коліс за контрактом планується почати в грудні поточного року, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Реклама:

"Представники ONCF вже побували в колісно-прокатному цеху заводу і високо оцінили рівень оснащеності виробництва і професіоналізм наших співробітників", - цитує прес-служба директора з продажу колісної продукції Михайла Іськова.

"Інтерпайп" оцінює свою частку на світовому ринку безшовних труб у 4,3%. Річний обіг компанії 2007 року склав 1,8 млрд. дол., при цьому було випущено 1,472 млн. тонн трубної і колісної продукції.

До складу компанії входять ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод", ВАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод", ЗАТ "Інтерпайп Ніко-Тьюб" і ЗАТ "Інтерпайп трубна компанія".

Компанія підконтрольна бізнесменові Віктору Пинчуку і членам його родини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: