Черновецький вважає, що його хочуть захопити рейдери

П'ятниця, 7 березня 2008, 18:15

Мер Києва Леонід Черновецкий розцінює створення Верховною Радою слідчої комісії з розслідування фактів порушення законодавства керівництвом Київської міськадміністрації як "політичне рейдерство" з метою захопити владу в столиці, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Рейдери від політики прагнуть будь-якими шляхами, використовуючи будь-які методи, захопити владу", - цитує Черновецкого прес-служба КМДА.

Він також підкреслив, що "кияни, як і всі жителі України, чекають від Верховної Ради законів, що будуть поліпшувати якість їхнього життя і захищати їхні інтереси, а не продовження політичних інтриг".

"У той момент, коли вся країна чекає від депутатів Верховної Ради прийняття законів, спрямованих на призупинення інфляції, підвищення рівня життя людей, вони займаються політичним інтриганством. Все це робиться для того, щоб відвернути народ України, і зокрема киян, від реальних проблем. Кияни чекають від розблокованої Верховної Ради законотворчості, а не політичних інтриг", - заявив Черновецкий.

За його словами, "народні обранці почали займатися політичним рейдерством із метою особистої наживи".

Реклама:

"Ми живемо не на політичному майдані, а в Києві, і не ці політичні марнослови забезпечують підвищення якості життя киян", - підкреслив мер, додавши: "Ми не дамо Києва на розгарбування всяким політичним рейдерам".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!