Хорошковський домовився з нафтотрейдерами

Четвер, 27 березня 2008, 11:37

Голова Державної митної служби Валерій Хорошковський та керівники десяти компаній, що працюють на ринку нафти та нафтопродуктів, 26 березня підписали Меморандум про співпрацю.

Як повідомили у прес-службі Держмитслужби, за укладеною домовленістю учасники ринку нафти та нафтопродуктів, зокрема, зобов'язуються надавати митній службі:

- інформацію про обсяги ввезення нафтопродуктів у режимі імпорту на наступні періоди;

- інформацію зовнішньоторговельних та/або біржових організацій про вартість енергоносіїв, що склалася на світовому ринку (біржові котирування нафти та нафтопродуктів, що публікуються у виданні PLATT'S або інших виданнях);

Реклама:

- кількісно виражену інформацію стосовно принципів формування вартості нафтопродуктів у терміни, які об'єктивно зумовлені коливанням цін на українському та світовому ринках нафтопродуктів при митному оформленні.

У свою чергу, митна служба зобов'язується оперативно реагувати на заяви та звернення учасників ринку нафти і нафтопродуктів.

Цей меморандум є відкритим для організації співпраці з іншими учасниками ринку нафти і нафтопродуктів, він не накладає жодних юридичних, фінансових чи інших зобов'язань на сторони, крім чітко обумовлених у ньому.

Меморандум набуває чинності з дати підписання та залишається чинним протягом одного року. У разі взаємної згоди дія меморандуму може бути продовжена.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!