"ТЕКТ" заявляє, що не продавав акцій підприємств, які входять у "Київміськбуд"

П'ятниця, 8 лютого 2008, 17:54

Група компаній "ТЕКТ" заявляє, що жодне підприємство групи в 2008 році не укладало ніяких угод із продажу акцій підприємств, які входять у холдингову компанію "Київміськбуд".

Про це ЕП повідомила прес-служба групи компаній у п'ятницю.

8 лютого одне із провідних українських інформаційних агентств опублікувало інформацію про те, що група компаній "ТЕКТ" нібито "продала свою частку в ХК "Київміськбуд". Автор повідомлення посилався на "джерело, близьке до угоди".

ГК "ТЕКТ" заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності. Група володіє міноритарними пакетами низки підприємств, що входять у ХК "Київміськбуд" через ЗАТ "Сучасне будівництво".

Реклама:

"Ні згадане підприємство, ні інші підприємства групи не передавали права власності, не укладали жодних угод, протоколів про наміри стосовно акцій підприємств, що входять в "Київміськбуд", - ідеться в заяві прес-служби ГК "ТЕКТ".

"Інформацію, яку джерело агентства повідомило автору повідомлення, ми вважаємо дезінформацією громадськості. Таку дезінформацію можна розглядати як елемент технології з дискредитації групи компаній "ТЕКТ", яка постійно активно захищає свої права як міноритарного акціонера підприємств ХК "Київміськбуд", - підкреслюється в заяві.

Група "ТЕКТ" також неодноразово заявляла про спроби тіньової приватизації холдингу, здійснювані менеджментом ХК "Київміськбуд" за підтримки київської влади.

Група компаній "ТЕКТ" є одним із лідерів фондового ринку, працює на ринку 13 років (із 1995-го). Основним власником ГК "ТЕКТ" є Вадим Гриб. До ГК "ТЕКТ" входять: ТОВ "Тект-Трейд", ЗАТ "КУА "ТЕКТ", ЗАТ "Тект-Брок", ТОВ "Тект-Ріелті" і ЗАТ "КУА "Ефект".

ЗАТ "Сучасне будівництво" також входить до групи компаній "ТЕКТ", у власності цього ЗАТ перебувають міноритарні пакети акцій ВАТ "Домобудівний комбінат №4", ВАТ "Домобудівний комбінат №3", ВАТ "Трест КГС-3", ВАТ "Київелектромонтаж", ВАТ "Трест міськбуд-4", "Будмеханізація", ВАТ "Київспецбуд", ВАТ "Київвідділбуд".

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!