Люди б'ють працівників Ощадбанку та вмирають у чергах

П'ятниця, 11 січня 2008, 14:59 -

У четвер, 10 січня, в одному з київських відділень Ощадбанку, що на Пушкінській, 45, вкладники розбили голову адміністратору.

Про це повідомив в інтерв`ю керівник Печерського відділення Ощадбанку у Києві Микола Вишневський, передає УНІАН.

"Ця жінка - інвалід, їй 54 роки, без однієї нирки, вийшла заспокоїти народ і сказати, що все нормально, що всі пройдуть реєстрацію – і їй розбили голову", - зазначив Вишневський.

"На Заньковецької, 4 побили завідуючу філією. Ми викликали наряд міліції, вони нам допомогли", - розповів також він.

Реклама:

Водночас, як повідомляє Інтерфакс-Україна, у Хортицькому районі Запорожжя біля одного з відділень Ощадбанку в черзі за компенсацією внесків помер чоловік 1939 р. н.

За словами очевидців події, чоловік зайняв чергу близько третьої ранку у п’ятницю.

"Він був третім у черзі, сьогодні вже повинен був одержати гроші. Десь у 7:40 він відійшов від черги й упав. Ми викликали швидку", - розповів один із пенсіонерів, що стояв у черзі.

"Йому вже ставало погано восьмого січня, коли ми реєструвалися, він разом зі мною стояв", - додав очевидець.

Прибулі до відділення Ощадбанку медики швидкої допомоги констатували смерть чоловіка. "Кажуть, не витримало серце, хоча, за словами родичів, на серце він ніколи не скаржився", - повідомив співробітник, що чергував на місці події, міліції.

Як відомо, Ощадбанк отримав перший транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 млн дол. для компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку СРСР і у п’ятницю, 11 січня, почав видачу компенсацій.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: