У Бойка звинувачують "AES-Київобленерго" і готують ноту послу США

Понеділок, 10 грудня 2007, 10:41

Міністерство палива й енергетики звинуватило ЗАТ "AES-Київобленерго", яким володіє міжнародна корпорація AES, у недотриманні вимог нормативних документів, що регулюють діяльність обласних енергопостачальних компаній.

"Міністр палива та енергетики Юрій Бойко доручив заступнику голови Мінпаливенерго Володимирові Лучникову підготувати ноту послу США в Україні Вільямові Тейлору у зв'язку із систематичним невиконанням "AES-Київобленерго" вимог законодавства й нормативних документів, що регулюють діяльність обленерго", - повідомив прес-секретар міністерства Костянтин Бородін.

Він уточнив, що таке доручення надали під час селекторної наради, що відбулася в суботу, щодо забезпечення стабільного функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу в осінньо-зимовий період, на якому представники Держенергонагляду заявили про невиконання "AES-Київобленерго" приписів, які надійшли раніше енергокомпанії від наглядових органів.

"AES-Київобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Київської області (за винятком столиці), і поставляє електроенергію споживачам регіону.

Реклама:

Власником 89,12% акцій "AES-Київобленерго" є AES Washington Holdings B.V. (Нідерланди).

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!