Турки вимагають від Ахметова додаткові $72 млн

Середа, 7 листопада 2007, 10:40 -

Турецька компанія "ENKA", що займається будівництвом нового стадіону ФК "Шахтар" у Донецьку, пред’явила замовникові претензії на збільшення вартості контракту майже в півтора рази.

Про це сьогодні під час презентації проекту "Клубний менеджмент в обличчях та цифрах" повідомив генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

За словами Сергія Палкіна, турецька сторона на минулому тижні проінформувала клуб, що витрати на будівництво стадіону збільшилися на $72 млн і  "ENKA" хотіла б ці гроші одержати.

Реклама:

Палкін виявив невдоволення цим фактом, зазначивши, що підрядчик, який будує новий стадіон Шахтаря, підбирався з таким розрахунком, щоб під час робіт не виставляв додаткових рахунків. Він нагадав, що замовник із підрядчиком підписали відповідний контракт, відповідно до якого вартість робіт зафіксована на рівні 185 млн доларів.

"Ми тому і погодилися працювати з "ENKA". В іншому разі ми б запросили будь-яку українську фірму", - сказав генеральний директор донецького клубу. - Сподіваюся, ми консенсус із ними знайдемо, нівелюємо всі проблеми і закінчимо стадіон до кінця липня (2008 року - ред.)".

Новий стадіон донецького "Шахтаря" повинен стати одним із головних стадіонів Чемпіонату Європи-2012, який прийматимуть Україна та Польща.

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: