Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Україна домовилася з Італією про регулярні авіарейси

Понеділок, 26 листопада 2007, 11:59

Державна авіаційна адміністрація домовилася з авіаційною владою Італії про здійснення регулярних авіарейсів авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" в Італію до кінця березня 2008 року.

Про це 25 листопада на прес-конференції повідомив президент МАУ Юрій Мірошников.

"Домовилися до кінця зимового сезону", - сказав він.

За його словами, Державіаадміністрація надала авіакомпанії Alitalia до кінця зимового сезону (до березня) тимчасовий дозвіл на нічну стоянку її літаків у "Борисполі".

Реклама:

Нагадаємо, раніше українська влада зобов'язала італійські авіакомпанії дістати дозволи на нічну стоянку їхніх літаків у "Борисполі".

Італійська авіакомпанія Alitalia відмовилася одержувати такий дозвіл, а італійська влада, у свою чергу, заборонила МАУ всі польоти в Італію до надання компанії Alitalia права нічної стоянки.

Із 31 жовтня МАУ припинила рейси "Київ-Рим" та " Київ-Мілан".

Однак на початку листопада "Міжнародні авіалінії України" відновили до 1 грудня регулярні рейси в Італію на підставі домовленості авіавлади.

61,6% акцій МАУ належить державі й управляється Фондом державного майна, 22,51% -"Австрійським авіалініям", компанії Debis AerFinance - 6% та Європейському банку реконструкції й розвитку - 9,9%.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!