Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Черновецький влаштує киянам "феєричне" свято

П'ятниця, 23 листопада 2007, 14:41 -

Запалення головної новорічної ялинки в Києві відбудеться 22 грудня о 16.00 на майдані Незалежності.

Про це йдеться в розпорядженні Київської міської держадміністрації про проведення загальноміських новорічних та різдвяних заходів, повідомляє УНІАН.

Згідно з розпорядженням, встановлення та оформлення ялинки на майдані Незалежності мають завершити до 17 грудня. З нагоди запалення ялинки відбудеться свято "Ялинка новорічна, засвітись вогнями!".

Святкове художньо-декоративне оформлення всього міста до святкування зустрічі Нового 2008 року має бути завершене до 16 грудня.

Реклама:

При цьому на КП "Київміськсвітло" покладено забезпечення оформлення святковою ілюмінацією Майдану Незалежності та вулиці Хрещатик на період святкувань.

Головне управління з питань торгівлі та побуту КМДА з 22 грудня цього року до 19 січня 2008 року організує святкову торгівлю в місцях святкувань із широким асортиментом страв української кухні та гарячих напоїв.

Зустріч Нового року на майдані Незалежності розпочнеться, згідно із затвердженим планом святкувань, 31 грудня о 20.00 і триватиме до 3.00 1 січня нового року.

Згідно з розпорядженням, свято Різдва Христового 7 січня також проводитиметься на майдані Незалежності. Воно розпочнеться о 16.00.

Свято Водохреща (19 січня) традиційно проводитиметься в Парку культури і відпочинку "Гідропарк". Заходи розпочнуться о 14.00 19 січня.

Затверджена програма Новорічних та Різдвяних свят передбачає низку заходів районного та загальноміського рівня.

Забезпечення підготовки і проведення свята запалення головної новорічної ялинки покладено на Головне управління культури і мистецтв, а підготовку і проведення зустрічі Нового року на майдані Незалежності, різдвяних заходів та свята Водохреща має здійснити Головне управління з питань внутрішньої політики КМДА.

Як повідомив начальник Головного управління з питань внутрішньої політики КМДА Віктор Гончарук, фінансування святкування зустрічі Нового року, як і минулого року, відбуватиметься за рахунок залучених позабюджетних коштів.

"Єдине, що ми будемо намагатися зробити, - щоб формат і калібр тих виконавців, які будуть залучені, підбирати таким чином, щоб все було вагомо, цікаво і феєрично", - додав Гончарук.

Як повідомляє газета "Хрещатик" у п’ятницю, новорічну ялинку на майдані Незалежності почнуть встановлювати 8 грудня. Висота ялинки, що складається із 250-300 маленьких ялинок, буде приблизно 33 метри. На ялинку міська влада витратить півмільйона гривень.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: