Росія відхрестилася від вимоги України компенсувати екологічну катастрофу

Четвер, 22 листопада 2007, 10:21

У МЗС Росії заявляють про недоречність на даний час будь-яких проміжних коментарів діяльності спільної російсько-української робочої групи з ліквідації наслідків шторму в Керченській протоці.

Про це заявив офіційний представник МЗС Росії Михайло Камінін у зв'язку із заявою керівника прес-служби МЗС України про те, що українська сторона буде вимагати від російських судновласників компенсації за заподіяння шкоди екології в Керченській протоці.

"Усі питання, що належать до ліквідації надзвичайної ситуації в Керченській протоці, у даний час розглядаються в рамках створеної відповідно до рішення голів урядів Росії й України спільної російсько-української робочої групи", - заявив Каминін.

"Думаємо,  будь-які проміжні коментарі діяльності зазначеної робочої групи й у цілому ходу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в протоці зараз навряд чи доречні", - йдеться в розповсюдженому в середу МЗС Росії коментарі Камініна.

Він підкреслив, що "до серйозної спільної проблеми треба підходити відповідально".

Реклама:

"Саме такий підхід характерний для українських представників у робочій групі", - заявив офіційний представник російського МЗС.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!