Ющенко зібрав у себе потенційних інвесторів КГЗКОРу

П'ятниця, 2 листопада 2007, 12:44 -

До Секретаріату президента прийшли керівники підприємств і бізнес-груп, зацікавлених в інвестуванні у КГЗКОР, - Володимир Бойко (Маріупольський меткомбінат ім. Ілліча), Олег Мкртчан ("Індустріальний союз Донбасу"), Вадим Новінський ("Смарт-груп") та Нарендра Чодрі (генеральний директор ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг").

Із бізнесменів, запрошених на зустріч, прибули не всі. За словами Новінського, було запрошене керівництво ВАТ "Запоріжсталь". А джерела в СП стверджують, що у списку також значилися Ринат Ахметов та Ігор Коломойський - власники компанії "SCM" і групи "Приват", відповідно.

На нараду прибули також не всі представники президентської сторони - перед його початком співробітники протокольних служб забрали зі столу таблички з іменами секретаря РНБО Івана Плюща і глави СП Віктора Балоги. Кабінет Міністрів був представлений першим віце-прем'єром Миколою Азаровим, віце-прем'єром Андрієм Клюєвим і главою Мінпромполітики Анатолієм Головком.

Раніше повідомлялося, що Румунія і Словаччина відмовилися добудовувати КГЗКОР.

Реклама:

2 жовтня Віктор Ющенко підписав указ, відповідно до якого Фонд державного майна повинний припинити будь-які дії щодо Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд, який належить державі.

Коммерсант-Украина

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: