Азаров не погодився з Ющенком щодо митниці

Понеділок, 19 листопада 2007, 15:50

Перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров вважає не зовсім справедливою критику президента Віктора Ющенка щодо роботи Державної митної служби України.

Про це він заявив у понеділок у виступі на міжвідомчій нараді з питань боротьби з контрабандою, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

За словами Азарова, необхідна чітка координація роботи правоохоронних органів, у тому числі судової системи, "щоб зробити ще більше" для боротьби з контрабандою.

Відповідаючи на критику президента Віктора Ющенка на адресу роботи Державної митної служби України, Азаров сказав: "З одного боку, було совісно слухати критику. З іншого боку, слухаючи вас, я практично те ж говорю на кожній нараді. І говорити про те, що нічого не робиться стосовно боротьби з контрабандою, це неправильно, Вікторе Андрійовичу".

Реклама:

У той же час Азаров погодився, що робота в цьому напрямку "могла би бути кращою, і ми розраховуємо, що вона буде кращою, але не все вийшло".

Апелюючи до зауважень президента, що, за інформацією торгово-економічних органів Китаю, вартість шкарпеток, увезених в Україну, становить 3 центи, штанів – 60 центів, спідниць – 40 центів, чоловічих костюмів – 2 долари, Азаров сказав: "Там, де митник приймає шкарпетки по 1 центу, це, безумовно, корупція митників".

Разом із тим, у виступі Азаров відзначив: для того, щоб позбутися  корумпованих осіб у митній службі, вживається низка заходів, зокрема проводиться реорганізація служби.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!