Черновецький вирішив забудувати площі бізнес-центрами

Вівторок, 13 листопада 2007, 12:56

За дорученням київського мера Леоніда Черновецького незабаром на Московській площі побудують бізнес-центр,  будівництво планується за рахунок інвестора.

Про це заявив перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Денис Басс, повідомляє "ЛігаБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу відомства.

Реалізація зазначеного інвестиційного проекту принесе в міський бюджет 17,9 млн грн. При цьому, за словами Басса, загальна вартість будівництва становитиме 195,5 млн грн.

Чиновник також додав, що будівництво бізнес-центру дозволить створити близько 2 тис. нових робочих місць.

Реклама:

Також Басс відзначив, що за рахунок інвестора зведуть торгово-офісний центр і підземний паркінг на столичній площі Тараса Шевченка. Надходження в бюджет від реалізації цього проекту становитимуть 12,1 млн грн.

Торгово-розважальний комплекс та конференц-зал побудують і на Либидській площі, також за кошти інвестора. При цьому можна чекати поповнення бюджету Києва на 5,6 млн грн.

Ще однією групою об'єктів, що буде побудована за інвестиційні гроші (157,17 млн. грн.), стане готель, торгово-офісний комплекс і центр дозвілля на Ленінградській площі столиці. Орієнтовна сума, що надійде в бюджет від їхньої реалізації,- 14,4 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!