Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

У Луганську будинки-боржники залишаться без тепла

Четвер, 4 жовтня 2007, 18:43

У Луганську будинки, жителі яких є злісними неплатниками, з початку опалювального сезону тепло не отримають, заявив перший заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов.

"Відразу хочу попередити людей, які проживають у таких будинках, ми оголошення розвішували, ми попереджали їх про те, що з початку опалювального сезону їхні будинки не отримають тепло", - сказав Пілавов, додавши: "Хоча потрібно сказати, що якщо буде сильне похолодання, то, зрозуміло, ми підключимо їх до теплоносія".

Він зазначив, що злісним неплатникам тепло не подаватиметься до тих пір, поки вони не погасять свої борги хоч би частково. При цьому Пілавов завірив, що "цього року підхід до неплатників буде індивідуальний".

Реклама:

Як повідомив Луганський міський голова Сергій Кравченко, в місті налічується близько 200 будинків - злісних неплатників за теплозабезпечення.

"Чесно кажучи, коли говорять, що погане опалювання, люди мають рацію. Але скажіть, якщо більше 200 будинків винні близько 40 млн. гривень? Є будинки, які винні по 300 тис. гривень. Ми сьогодні прагнемо людей переконати, що дати якісну послугу без грошей - просто неможливо", - підкреслив мер Луганська.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!