Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Кабмін збільшив компенсацію потерпілим від вибуху газу

П'ятниця, 26 жовтня 2007, 12:38

Кабінет Міністрів збільшив компенсацію на придбання житла потерпілим від вибуху газу в житловому будинку в Дніпропетровську на 31,6%, або на 2,4 тис. до 10 тис. гривень за кв. м втраченої житлової площі квартири.

Про це в ефірі 11 каналу в Дніпропетровську повідомив міністр із надзвичайних ситуацій і питань захисту населення від наслідків Чорнобильської аварії Нестор Шуфрич.

"Я вже шкодую, що розкрили суму компенсації, тому що ціни на квартири стали рости. Уряд зробив безпрецедентний крок - таких компенсацій в Україні ще не було ніколи", - сказав він.

Шуфрич сказав, що цю суму компенсації було затверджено 17 жовтня.

Реклама:

Гроші надійшли з резервного фонду державного бюджету на рахунки Казначейства й будуть перераховуватися на персональні рахунки сімей потерпілих в Ощадбанку.

Перед перерахуванням грошей сім'ї потерпілих повинні надати нотаріально завірену заяву, підписану всіма повнолітніми членами сім'ї, із проханням перерахувати компенсацію на рахунок одного із членів сім'ї, відмовою від житлоплощі в зруйнованому будинку, яка їм належить, й передачі її у власність міста.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів виділив 94 млн гривень на ліквідацію наслідків вибуху газу в житловому 10-поверховому будинку на вул. Мандриківській, 127 у Дніпропетровську.

23 людини загинули в результаті вибуху побутового газу в житловому будинку в Дніпропетровську, що стався 13 жовтня.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!