Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Черновецький критикує ЖЕКи

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 16:20

Мер Києва Леонід Черновецький критикує житлово-експлуатаційні організації за погану підготовку будинків до підключення опалення.

Про це він сказав на засіданні колегії Київської міської державної адміністрації.

"Дуже погане забезпечення цього підключення з боку районних комунальних підприємств, зокрема ЖЕКів, тому що є скарги мешканців, що системи вчасно не продуті", - сказав мер.

За даними міськадміністрації, станом на 19 жовтня до опалення не підключені близько 250 будинків комунальної власності, не рахуючи будинків, які обслуговуються житлово-будівельними кооперативами й об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків.

Реклама:

Черновецький зазначив, що керівництво ЖБК і ОСББ не подають заявки на підключення їхніх будинків до опалення, а думки мешканців цих будинків найчастіше прямо протилежні.

Київміськадміністрація розраховує завершити підключення решти 250 до опалення до 20 жовтня.

Як повідомлялося, Черновецький зобов'язав енергопостачальну компанію "Київенерго" і профільні служби завершити підключення будинків до опалення до кінця дня.

Київ почав опалювальний сезон 11 жовтня.

Київміськадміністрація почала пробні пуски систем теплопостачання в школах, дитячих садках і медичних установах 9 жовтня, відповідно до заявок їхніх керівників і за наявності актів про готовність систем.

Раніше Київміськадміністрація заявила, що має намір почати опалювальний сезон у школах, дитсадках і лікарнях 8 жовтня, у житлових будинках - 10 жовтня.

В 2006 році Київміськадміністрація почала опалювальний сезон 16 жовтня й завершила 11 квітня 2007 року.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!